Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівгаз

lv.104.ua

Середа, 20 січня 2016, 16:38

Ціна на газ для мешканців Львівщини залишилась незмінною

Львівгаз

Незважаючи на реформи на ринку природного газу, вартість газу для мешканців Львівщини не змінилась.

Про це сьогодні розповіла начальниця львівського відділення ТОВ «Львівгаз збут» Руслана Музя, повідомляє кореспондент Варіантів.

«Жодних змін по цінах не відбулося. Ціна газу для населення фіксується Постановою Кабміну № 758 від 1 жовтня 2015 р. Згідно з нею, за об’єм до 1200 метрів кубічних вартість газу для населення становить 3, 60 грн, а спожиті понад куби оплачуються за загальним тарифом – 7, 18 грн»,  – заявила Руслана Музя.

На період реформування ринку природного газу «Львівгаз збут» було обрано постачальником зі спеціальними обов’язками. Тобто компанія безперебійно повинна забезпечувати Львівщину природним газом.

«Поки що ми є основним постачальником для населення. Але вже згодом на ринку з’являтимуться й інші компанії, тож побутові й непобутові споживачі зможуть вибирати вигідного за ціновою політикою постачальника», – розповіла Руслана Музя.

Нагадаємо, від сьогодні мешканці Львівської області зможуть отримати свій рахунок за спожитий газ у грудні через Інтернет.

Також наприкінці місяця споживачі повинні заповнити заяву-приєднання до Типового договору на постачання блакитного палива. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.