Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

квитанції

chernigov.mesto.ua

Середа, 20 січня 2016, 17:24

Не потрібно створювати проблем через затримку квитанцій за газ, – Львівгаз

квитанції

Начальниця львівського відділення ТОВ «Львівгаз збут» Руслана Музя закликає мешканців Львівщини не створювати зайвих проблем через затримку рахунків за газ.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

«Із прийняттям закону про ринок природного газу, показники лічильника споживачі можуть подавати не тільки першого числа місяця, а й протягом наступних п’яти днів. Причому показники варто фіксувати станом на перше число. У зв’язку з подовженням терміну подачі показів лічильника, відповідно, рахунки приходять споживачеві з відтермінуванням», –  заявила Руслана Музя.

За її словами, кожен мешканець, якому вчасно не прийшли квитанції за спожитийй газ, може власноруч її роздрукувати на сайті 104.ua, або просто вказати касирові банківського відділення свій особовий рахунок чи адресу.

Також Руслана Музя розповіла, що робити тим мешканцям, показники лічильників яких більші, ніж насправді.

«В такому випадку споживач може сам коригувати суму до сплати. Ціна на газ на Львівщині залишилась без змін: 1200 кубометрів – 3,60 грн, а спожиті понад куби оплачуються за загальним тарифом – 7, 18 грн.  Головне – обов’язково повідомити працівників Львівгазу про коригування», – наголосила Руслана Музя.

Нагадаємо, від сьогодні мешканці Львівської області зможуть отримати свій рахунок за спожитий газ у грудні через Інтернет, а вартість газу не зміниться.

Також наприкінці місяця споживачі повинні заповнити заяву-приєднання до Типового договору на постачання блакитного палива. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.