Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вилучені електромобілі

Четвер, 21 січня 2016, 10:05

У Львові тривають рейди щодо розміщення атракціонів у центрі міста

вилучені електромобілі

У підприємця біля Оперного театру за недотримання ухвали львівської мерії вилучили 5 дитячих машинок.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як поінформувала голова Галицької районної адміністрації Ірина Іванчина, 17 січня під час рейду за участю представників райадміністрації, райвідділу поліції та ЛКП «Муніципальна дружина» біля Оперного театру у підприємця вилучили 5 дитячих машинок.

«На підприємця складено протокол, який скеровуємо до суду. Наша позиція – штраф та конфіскація дитячих автомобілів», – зазначила Ірина Іванчина.

За її словами, це буде вже третя судова справа щодо незаконного функціонування дитячих машинок на площі біля Оперного театру.

«Відповідного до вироку першого суду, підприємця оштрафували і повернули машинки, друга судова справа закінчилась штрафом та вилученням машинок», – наголосила Ірина Іванчина.

Нагадаємо, 30 грудня міськрада заборонила встановлення будь-яких видів атракціонної техніки на площі перед Оперним театром.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.