Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

Четвер, 21 січня 2016, 10:28

У 2016 році у Львові вкрали понад 30 ліфтових котушок

Львівська міськрада

З початку року у Львові викрали 34 ліфтові котушки, найбільше – у Залізничному районі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління житлового господарства Львівської міськради, з початку 2016 року у Львові зафіксовано 34 крадіжки ліфтових котушок.

Лідирує Залізничний район міста, де зловмисники поцупили 22 котушки. По 6 ліфтових котушок викрали у Шевченківському та Сихівському районах.

За словами начальника відділу житлового господарства Залізничної районної адміністрації Тараса Пищули, відповідні заяви щодо крадіжок скеровані в правоохоронні органи.

«Усі витрати щодо заміни викрадених котушок несе обслуговуюча компанія. В обслуговуючих компаніях на складах завжди є запасні котушки, заміну ліфтової деталі проводять впродовж 1-2 днів після крадіжки», – наголосив Тарас Пищула.

Зазначимо, вартість однієї котушки складає 2,7 тис. грн.

Загалом, у 2015 році у Львові з ліфтів було викрадено 418 котушок. Половина крадіжок – 209 котушок – припала на Сихівський район міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.