Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Четвер, 21 січня 2016, 10:51

Синютка матиме чотирьох заступників

Олег Синютка

Голови місцевих державних адміністрацій отримають заступників з питань реформ та оборони та матимуть чотирьох заступників.

Про це повідомила прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Вчора, 20 січня, Кабінет міністрів України прийняв постанову «Про кількість посад заступників голів місцевих державних адміністрацій», яка передбачає оптимізацію кількості посад заступників голів місцевих державних адміністрацій.

Згідно з документом, у голів обласних державних адміністрацій має бути чотири заступники, включаючи першого заступника та заступника голови – керівника апарату.

Також введення додаткових посад заступників голів місцевих державних адміністрацій з питань забезпечення оборони у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Харківській, Херсонській областях та заступників голів місцевих державних адміністрацій з питань впровадження реформ є тимчасовим заходом, часовий вимір яких завершиться по закінченню АТО та реалізації реформ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.