Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Четвер, 21 січня 2016, 14:25

На Львівщині роботу отримали 604 переселенці

Центр зайнятості

У області роботу шукають понад дві тисячі переселенців з криму та Східних областей України: працевлаштували 604 осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За даними відділу організаційної та інформаційної роботи Львівського обласного центру зайнятості, у минулому році на Львівщині було працевлаштовано 604 переселенців. Профорієнтаційні послуги отримали 1931 особа, професійне навчання – 199 безробітних з числа ВПО, у громадських та інших роботах тимчасового характеру взяли участь 192 осіб.

Загалом до Львівської обласної служби зайнятості за допомогою у працевлаштуванні звернулися понад 2 тисячі переселенців, найбільше з них було зареєстровано у Львівському, Червоноградському, Дрогобицькому, Стрийському, Самбірському та Кам’янка-Бузькому центрах зайнятості.

На кінець 2015 року соціальні послуги служби зайнятості отримували 232 особи, котрі перемістилися з тимчасово окупованої території України або районів проведення АТО, із них 191 зі статусом безробітного.

Як зазначають в обласному центрі зайнятості, найчастіше шукають роботу здебільшого жінки. Якщо серед усіх тимчасово непрацюючих в області в середньому показник становить 61%, то серед внутрішньо переміщених осіб – 73%. З них 42,9% –  віком до 35 років, 50,1% – від 35 до 55 років, 7% – категорія "55+". Частка осіб з вищою освітою становила 73,3%, з професійно-технічною – 15,7%, із середньою – 11%

Нагадаємо, на Львівщині зареєстровано більше 11 тисяч переселенців зі Сходу та Криму, понад 7 тисяч проживає у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.