Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

паспорт

forbes.ua

Четвер, 21 січня 2016, 14:42

У ІD-паспорті встановлено 17 елементів захисту

паспорт

Справжність паспорта громадянина України у формі ІD-картки відтепер можна перевірити за спеціальною інформацією.

Про це повідомляється на сайті Поліграфічного комбінату «Україна».

Відтак, Поліграфкомбінат «Україна» оприлюднив інформацію про захисні особливості паспорта громадянина України нового зразка, відповідно до якої можна перевірити автентичність ІD-картки.

«Ми прагнемо відповідати міжнародним стандартам та робити для українців документи, в якості та захищеності яких вони будуть стовідсотково впевнені. Інформація щодо захисних особливостей паспорту громадянина України нового зразка дозволить з легкістю впевнитись у автентичності паспортного документа», – наголосив директор Поліграфкомбінату «Україна» Максим Степанов.

Зокрема, у інформації про захисні особливості паспорту громадянина України нового зразка наведено ті 17 елементів захисту, які дозволяють перевірити справжність ідентифікаційного документа без застосування додаткових експертних заходів.

Ці елементи захисту використовувались виробником відповідно до постанови уряду від 25.03.2015 № 302 (зі змінами), якою затверджено зразки та технічні описи нового паспорту громадянина України.

Нагадаємо, випуск нового паспорта у вигляді ID-картки стартував 11 січня. У перший день в Україні було оформлено близько 100 нових паспортів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.