Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Зварич

Четвер, 21 січня 2016, 16:42

Суддя Зварич розповість журналістам про світле майбутнє

Ігор Зварич

Львівський екс-суддя Ігор Зварич опублікував звернення у якому пообіцяв розповісти про плани на майбутнє та свій тюремний досвід.

Про це йдеться на сайті "Справа Зварича".

Відтак, колишній голова Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич, який нещодавно вийшов із в'язниці, сьогодні опублікував на сайті "Справа Зварича" звернення до ЗМІ.

"В перші дні після мого звільнення я отримав масу запитань від представників різних ЗМІ; зокрема, стосовно мого суддівського і тюремного досвіду, моїх планів на майбутнє, а також книг, написаних у в’язниці про сучасне українське "лівосуддя". Однак наразі мені потрібно адаптуватись після тривалого ув’язнення, зібратись з думками. А вже тоді намагатимусь дати відповіді на Ваші питання. Про готовність до спілкування обов’язково повідомлю журналістську спільноту", – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, суддя Ігор Зварич, відомий як "суддя-колядник", 12 січня вийшов на свободу і повернувся до Львова.

Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти Зварича за звинуваченням у хабарництві в грудні 2008 року.

А у вересні 2011 року екс-голова Львівського апеляцийного суду Ігоря Зварича за одержання хабарів та інші злочини засудили до 10 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади судді та посади пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій у державних установах строком на 3 роки з конфіскацією майна.

Ігор Зварич написав у в'язниці книги Mein Kampf in Ukraine, Суддя комуніст і Суддя націоналіст.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.