Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мобілізація

Четвер, 21 січня 2016, 18:26

У Міноборони наразі не планують проводити сьому хвилю мобілізації

мобілізація

У Міноборони та Генштабі не знають, коли стартує сьома хвиля мобілізації.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні, 21 січня, на прес-сконференції, міністр оборони України Степан Полторак заявив, що ясності в питанні можливого оголошення сьомої хвилі мобілізації поки що немає.

"Чи буде 7-ма хвиля мобілізації – це багато від чого залежить. Ми зараз дивимося, чи є необхідність, Генштаб робить розрахунки. Я сподіваюся на збільшення кількості охочих служити у ЗСУ на контракті. Багато чинників впливають на це, але питання сьогодні не стоїть", – наголосив Степан Полторак.

За його словами, випадки відвідування співробітниками військкоматів військовозобов'язаних громадян вдома, проводяться для обліку.

"У нас є порядок прийняття на військовий облік, і ми повинні наводити лад у цьому обліку. Це щоденна робота працівників військкоматів. За часів Януковича, коли Міністерством оборони керували громадяни Російської Федерації, цей облік був знищений. Зараз нам його потрібно відновити", – заявив Степан Полторак.

Нагадаємо, 20 листопада минулого року начальник Головного управління персоналу Генерального штабу Збройних сил Ігор Воронченко розповів, що чергова хвиля мобілізації відбудеться в лютому-березні 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.