Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

водопостачання

ibud.ua

Четвер, 21 січня 2016, 17:59

На Львівщині у трьох районах області з'явилася "Питна вода"

водопостачання

У Бродівському, Дрогобицькому та Городоцькому районах збудували понад 5,5 км нових водопроводів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив в.о. директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук сьогодні, 21 січня, звітуючи про роботу за минулий рік, у минулому році на Львівщині вдалося збудувати та реконструювати низку водопроводів і таким чином покращити систему водопостачання у трьох районах.

За його словами, у 2015 році нову водопровідну мережу збудували у Бродівському, Дрогобицькому та Городоцькому районах, загальною протяжністю понад 5,5 км. Також вдалося відреконструювати системи водопостачання на Бродівщині та у місті Радехів. Там, зокрема, відновили майже 2,2 км водогонів.

Також минулого року у місті Великі Мости Сокальського району вдалось завершити будівництво  станції знезалізнення води потужністю 500 м3/добу.

"На Сокальщині у воді є великий вміст заліза, що шкідливо для організму людини. А новозбудована станція дозволяє очистити рідину, в тому числі і від заліза. Як наслідок, мешканці отримуватимуть якісну воду", –наголосив Назарій Романчук.

Зазначимо, у 2015 році на програму "Питна вода" в обласному бюджеті було передбачено 44 млн грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.