Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перекриття дороги

Варта 1

П'ятниця, 22 січня 2016, 11:19

Мешканці Малехова перекрили трасу Львів-Жовква

перекриття дороги

Мешканці села, куди потрапили гудрони з Грибовицького сміттєзвалища, перекрили трасу та вимагають вирішити ситуацію з сміттєзвалищем.

Про це повідомляє спільнота Varta 1 на своїй сторінці у Фейбуці.

Сьогодні, 22 січня, о 6:40 годині мешканці села Малехів Жовківського району перекрили трасу Львів-Жовква. Дорогу заблокували для в'їзду машини з смітям на Грибовицьке смітєзвалище зі сторони траси Львів-Жовква.

Мешканці села вимагають щоб влада поставила сміттєпереробний завод, який обіцяє, та закрити сміттєзвалище, яке, згідно з документами, не функціонує ще з 2011 року.

Нагадаємо, на Грибовицькому сміттєзвалищі внаслідок сильніх злив і опадів стався витік гудронів. Як встановили надзвичайники та санепідемстанція, гудрони потрапили у потік біля села Малехів.

Власником гудронних озер є Львівський дослідний нафтомаслозавод, який перебуває у стані банкрутства. Ще у 2006 році санепідстанція зробила припис про закриття Грибовицького сміттєзвалища, але воно експлуатується по сьогодні ЛКП "Збиранка", що належить Львівській міськраді. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.