Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

туризм

П'ятниця, 13 липня 2012, 17:55

Львівська ОДА обіцяє, що для туристичних груп перетин держкордону у Львівській області пришвидшиться

Для туристичних груп перетин державного кордону у Львівській області пришвидшиться завдяки завчасному наданню туроператорами працівникам Державної прикордонної служби України  інформації про перетин кордону туристичною групою в пунктах пропуску, що розташовані на території області. Домовленість про це досягнута сьогодні  під час спільної наради Головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій обласної державної адміністрації, Львівського прикордонного загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України та керівників туристичних підприємств області щодо впровадження інноваційних підходів в процедуру перетину кордону організованими групами туристів. 

 

Впровадження зазначеної інновації дасть можливість забезпечити комфортні умови перетину кордону туристами, зокрема, швидке та оперативне проходження паспортного контролю, сприятиме уникненню черг. Такі заходи, безумовно, позитивним чином впливатимуть на формування  туристичного іміджу України серед іноземців, - повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Для завчасної перевірки інформації про туристів прикордонними службами, пришвидшення процедури перетину кордону керівників туристичних підприємств закликали заздалегідь надсилати списки туристичних груп на електронні адреси відповідних пунктів пропуску.

Електронні адреси пунктів пропуску на державному кордоні України, на яких будуть застосовуватися зазначені нововведення:

ППр «Устилуг»  ustilug_avto@pvu.gov.ua.

ППр «Рава Руська» rava_ruska_vidpk@pvu.gov.ua.

ППр «Львів аеропорт» lviv_avia-vidpk@pvu.gov.ua.

Львівський прикордонний загін lviv_zagin@pvu.gov.ua.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.