Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівелектротранс

П'ятниця, 22 січня 2016, 14:30

У Львові шукають "зайців" у трамваях та тролейбусах

Львівелектротранс

З 21 січня львівському електротранспорті проводяться рейди щодо виявлення безквиткових пасажирів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 21 до 29 січня 2016 року у львівському електротранспорті здійснюватимуть ревізійні рейди, метою яких є виявлення «зайців» та запобігання випадків безоплатного проїзду у трамваях і тролейбусах.

Відтак, служби контролю ЛКП «Львівелектротранс» перевірятимуть оплату за проїзд протягом усього робочого дня. Бригада контролю слідкуватиме за тим, щоб пасажири своєчасно придбали квитки, закомпостували, а далі контролери здійснюватимуть перевірку.

При перевірці працівник ЛКП «Львівелектротранс» у помаранчевому жилеті з написом «Контролер» показує пластикову картку-посвідчення.

За словами контролера пасажирського транспорту Наталії Дацко, нерідко при перевірці є випадки, коли пасажири без квитка намагаються втекти. Буває, що пасажир придбав квиток, але не закомпостував.

Згідно з правилами користування трамваєм та тролейбусом у містах України, «у разі відмови пасажира сплатити штраф він може бути висаджений на найближчій зупинці, а у разі злісної непокори – доставлений до найближчого органу внутрішніх справ для вжиття заходів відповідно до чинного законодавства».

«Такі ревізійні рейди є постійними, але і пасажири зараз менше квитків залишають на сидіннях електротранспорту. Бувають ситуації, коли передають «з рук у руки» квитки в трамваї, які були закомпостовані в іншому трамваї. Наслідок такої «ведмежої послуги» – штраф для пасажира», – зазначив начальник служби квиткових контролерів ЛКП «Львівелектротранс» Олег Григорчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.