Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

П'ятниця, 22 січня 2016, 15:57

76 львів'ян не платять комунальні послуги: квартири можуть відібрати

Львівська міськрада

Станом на 1 січня заборгованість за житлово-комунальні послуги у Львові становить 27 млн. грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, у місті є 76 квартир, які впродовж останніх 3 років не здійснили жодної оплати за житлово-комунальні послуги.

«Якщо дивитися динаміку заборгованості за житлово-комунальні послуги, то станом на 1 січня вона в нас становить 27 млн. грн. У порівнянні з 2015 роком, вона зменшилася на 17 млн. гривень. Ми відслідковуємо впродовж трьох років тих мешканців, які не здійснили жодної оплати за житлово-комунальні послуги. На сьогодні таких 76 квартир. Було виставлено на торги вісім квартир, погашено заборгованість за цих вісім квартир, і реалізовано за цілий рік одну п`яту частку квартир на вулиці Окуневького», – заявила директор департаменту економічної політики Львівської міськради Ірина Кулинич.

Зазначимо, на початок 2015 року, за даними департаменту економічної політики, заборгованість за ЖКП у Львові становила 44,8 млн грн.

Нагадаємо, у квітні минулого року через несплату за теплопостачання за останні три роки у львів'ян відібрали 10 квартир.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.