Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

П'ятниця, 13 липня 2012, 18:05

Прокуратура порушила кримінальні справи за двома фактами блокування доріг у Жовківському районі

Прокуратурою Жовківського району порушено кримінальні справі за двома фактами блокування руху на автодорогах району - у травні та квітні. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

 

Перед тим прокуратура Жовківського району скасувала незаконні постанови міліції про відмову в порушенні кримінальних справ за блокування транспортних комунікацій, - наголошено у повідомленні.

Одна кримінальна справа порушена за ч.1 ст.279 КК України за фактом блокування руху на автодорозі сполученням Львів-Рава-Руська.  

Нагадаємо, наприкінці травня приблизно 20 осіб безперервно рухались по пішохідному переході не даючи проїзду вантажному транспорту.

Аналогічну кримінальну справу прокурором Жовківського району порушено за фактомблокування під'їзної дороги до Львівського міського полігону побутових відходів ЛКП «Збиранка».

Тоді (18 квітня) автомобілі, які здійснюють забір твердих побутових відходів у Львові не змогли доїхати до міського сміттєзвалища, що спричинило порушення нормальної роботи транспорту. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.