Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

obozrevatel.com

П'ятниця, 13 липня 2012, 18:10

Депутати Львівської міськради подолали вето Садового на ухвалу про преміювання працівників адміністрація міського голови

12 липня депутати Львівської міськради повторно розглянуто ухвалу про преміювання працівників адміністрація міського голови і подолали вето міського голови Андрія Садового, накладене на цю ухвалу.

Начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич  пояснила, що повноваження щодо преміювання працівників департаменту відноситься виключно до повноваження керівника цього департаменту. При цьому розмір премії становитиме 10% від посадового окладу у межах коштів, передбачених на преміювання у кошторисі департаменту.

Інші премії - премія з нагоди державних і національних свят; свят, встановлених Указом Президента України; професійних свят; ювілейних дат - працівникам департаменту «Адміністрація міського голови» може надаватись виключно на основі ухвали міської ради.

Нагадаємо, на минулій сесії міська рада ухвалила здійснювати щомісячне преміювання працівників департаменту «Адміністрація міського голови» у розмірі 10 % посадового окладу у межах коштів, передбачених на преміювання у кошторисі департаменту «Адміністрація міського голови» на відповідний бюджетний рік з врахуванням фактично відпрацьованого часу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.