Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсеній Яценюк

Понеділок, 25 січня 2016, 14:26

Яценюк: орієнтиром у 2016 році є нова освіта і якісна медицина

Арсеній Яценюк

Нова освіта, якісна медицина, збільшення робочих місць, спрощення надання адмінпослуг та нові ринки збуту – основні орієнтири політики Уряду у 2016 році. 

Про це йдеться на сайті Урядового порталу.

«Ми продовжимо податкову реформу, політику дерегуляції економіки та її демонополізації. Останні податкові зміни були зроблені назустріч вимогам національного бізнесу. У відповідь очікуємо взаємної підтримки підприємців задля очищення національного організму від корупції і несплати податків», – заявив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

Також Уряд вестиме політику, спрямовану на збільшення ринків збуту української продукції.

«Ми зосередимо сили для отримання всіх можливих переваг, які відкриває угода про зону вільної торгівлі з Європейським Союзом. Окремим напрямом роботи стануть спеціальні торговельні місії нашої держави за кордоном, щоб підтримати український експорт», – додав Яценюк.

За словами Прем’єра, чи не головним завданням у 2016 році буде створення нових регіональних шкіл і лікарень, що будуть безпосередньо пов’язані з утворенням об’єднаних територіальних громад.

«Таким чином, децентралізація, окрім нових фінансових та владних можливостей, відкриє для людей якісні стандарти освіти та охорони здоров’я», – підсумував Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, що 27 березня на Львівщині відбудуться вибори у Ходорівську об’єднану громаду. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.