Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Понеділок, 25 січня 2016, 14:53

На Сихові поліція зловила злодія, що хотів викрасти авто

львівська поліція

Вчора під час патрулювання на Сихові поліцейські зловили на «гарячому» чоловіка, що намагався викрасти машину «ВАЗ» 21015. 

Про це повідомила Патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Фейсбук.

«На вулиці Драгана,4 поліцейські почули , що у автомобіля Opel спрацювала сигналізація. Поруч стояв невідомий чоловік. Патрульні вирішили перевірити, що там відбувається. Коли під’їхали на місце, особа сіла в інший припаркований автомобіль ВАЗ 21015 і саме розрізала дроти аби завести його», – йдеться на сторінці Патрульної поліції.

Коли ж поліцейські запитали чоловіка, що він робить, той відповів, що чекає свого друга. Втім, минуло 20 хвилин, проте ніхто так і не з’явився.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, а також через страхову компанію знайшли власника автомобіля, який запевнив, що вперше бачить цього чоловіка.

У поліцейському відділенні стало відомо, що особа, що намагалася викрасти автомобіль, місяць тому вийшла з СІЗО за навмисне вбивство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.