Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гральний заклад

4vlada.com

Вівторок, 26 січня 2016, 17:22

На Львівщині викрили підпільний гральний заклад

гральний заклад

Правоохоронці затримали двох мешканців Стрия, що організували підпільний гральний заклад. 

Про це повідомив відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Відтак, двоє чоловіків у нежитловому приміщенні поблизу стрийського залізничного вокзалу організували підпільний гральний заклад. Там вони надавали послуги азартного характеру і виплачували грошові винагороди клієнтам за виграшну гру.

Організатори грального закладу ретельно приховували свій бізнес: вхідні двері у приміщення завжди були зачинені, а всередину могли зайти лише перевірені клієнти за попередньою домовленістю.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили п’ять системних блоків зі спеціальним програмних забезпеченням, ключі від гральних апаратів, ноутбуки та різного роду документацію.

Проти зловмисників відкрито кримінальне провадження за фактом ведення грального бізнесу.

Санкція статті передбачає штраф від 10 до 40 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією грального обладнання.

Нагадаємо, у грудні 2015 року Міністерство фінансів розробило законопроект, який легалізує казино, лотереї та букмекерську діяльність.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.