Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

marshrutka.org.ua

Субота, 14 липня 2012, 12:46

Львівська міськрада восени подумає чи варто відновити трансферні квитки

Управління транспорту та зв’язку Львівської міськради у вересні розгляне питання доцільності повернення дії трансферних квитків на проїзд в автобусах у Львові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 «У літній період мешканці звертаються за трансферними квитками у 4 рази менше, ніж зверталися весною, коли був повноцінний пасажиропотік. Тому упродовж  літа трансферні квитки не будуть діяти. Це питання буде додатково переглянуто у вересні, коли пасажиропотік знову стане повноцінним», – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, минулого тижня Львівська міськрада заявила, що АТП-1 остаточно скасовує трансферні квитки на автобуси у Львові як невигідні у обслуговуванні та недоцільні.

Перед тим влада у Львові заявляла лише про тимчасове скасування трансферних квитків на період проведення Євро-2012 через фан-зону на просп. Свободи.

Трансферні квитки були впроваджені у Львові у січні 2012 року і  давали мешканцям можливість із одним квитком проїхати двома маршрутами, один з яких був радільним. Після їх скасування для багатьох львів'ян реально ціна доїзду до роботи і у зворотньому напрямі зросла вдвічі. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.