Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

УДАР

kulinariya.su

Субота, 14 липня 2012, 12:39

Соцмережі обговорюють список УДАРу: 90% прізвищ взагалі невідомі, а серед відомих: "вінегрет, у який накришили "єжа й ужа"

У соціальних мережах відбувається активне обговорення списку претендентів у кандидати в народні депутати в мажоритарних округах від партії УДАР Віталія Кличка: учасники вважають, що 90% прізвищ взагалі невідомі, а серед відомих: "вінегрет, у який накришили "єжа й ужа".

 

У Facebook дане обговорення ініціював головний редактор сайту "Історична правда" Вахтанг Кіпіані (Vakhtang Kipiani).

Практично всі учасники обговорення із різних областей Україні зазначають, що більшість прізвищ, вміщених у списку, їм не відомні.

"Для більшості спостерігачів 90% цих прізвищ нічого не говорять. Хоча, за деякими обговореннями в інтернеті, можна зробити висновок, що на місцях (а це ж не партійний список, а висуванці в конкретних округах) принаймні декого із заявлених людей знають. Іноді - з хорошого боку. Іноді - так собі.
Не факт, що в разі обрання ці "невідомі" не стануть "тушками", як уже було з деякими кличківцями в Київраді", - пише у своєму блозі ledilid.

Аналіз відомих прізвищ засвідчує, що у списку УДАРу знайшлися місця для кандитатів, котрі раніше сповідували протилежні політичні погляди - від націоналістичних до соціалістичних.

"По Івано-Франківщині, скажімо, від "УДАРу" йтиме колишній КУНівець-нардеп, націоналіст, син дисидента Євген Гірник - а по Одещині проросійський соціаліст Євген Філіндаш. Там же, в Одеській області, балотуватимуться громадські активісти - ЖЖ-френд Сергій Дібров, dibrov_s умовно близький до "помаранчевих", і Сергій Дубенко, ближчий до "синіх", як про нього пишуть", - зазначає ledilid.

Деякі прізвища викликають подив у експертів: Письменник Макс Кідрук, який пише про свої подорожі в Нову Зеландію, на острів Пасхи, в Перу тощо, виріс до такого рівня, що представлятиме партію "УДАР" на Кіровоградщині.  Ведуча "соціального ток-НЕшоу" "Київський форум" Рена Назарова, як з'ясувалося, є дружиною політика-бізнесмена Юрія Збітнєва (нардеп 1990-1994 рр., колишній есдек і "молодоукраїнець", "Єврогаз", технічний кандидат 2004 року проти Ющенка, забута партія "Нова сила") стала претендентом у кандидати в депутати в одному із з округів Києва.

Нагадаємо, 13 липня УДАР передав список претендентів в кандидати у народні депутати по мажоритарних округах руху Чесно на експертизу.

10 липня ЛОО УДАР презентувала список претендентів у кандидати в народні депутати, яких партія збирається висувати у виборчих округах на Львівщині. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.