Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський бронетанковий завод

Середа, 27 січня 2016, 15:39

Львівський бронетанковий завод шукає робочих

Львівський бронетанковий завод

Станом на 27 січня Львівський бронетанковий завод має близько 30 вакантних посад: шукають слюсарів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив директор ДП "Львівський бронетанковий завод" Роман Тимків, завод найбільше потребує слюсарів, які спеціалізуються на ремонті електроустаткування, механоскладальних та електромонтажних роботах.

Також є дві вакансії за спеціальністю інженер-конструктор.

"На заводі продовжується пошук досвідчених фахівців. До слова, лише у грудні нам вдалось набрали 37 нових працівників, однак ще досi бракує слюсарів та досвідчених інженерів. Ми також пропонуємо заробіток вищий від середнього у Львівській області. Зокрема, середня зарплата на підприємстві у 2015 році становила 6250 гривень", – наголосив Роман Тимків.

За його словами, з часу відкриття цеху із серійного виготовлення бронемашин "Дозор-Б", на бронетанковому заводі вдалось відкрити близько 150 нових робочих місць.

Нагадаємо, Роман Тимків був призначений генеральним директором Львівського бронетанкового заводу наприкінці вересня 2015 року. Екс-директора заводу запідозрили у привласненні понад 2 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.