Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Євросоюз

5.ua

Середа, 27 січня 2016, 18:26

23% українців не підтримують вступ до ЄС

Євросоюз

Більше половини українців позитивно оцінюють вступ країни до Європейського Союзу, а 23% – проти.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Згідно з даними грудневого опитування Київського міжнародного інституту соціології, якщо б референдум з питання, чи вступати Україні до ЄС, проводився в грудні 2015 року, 53% мешканців України проголосували б за вступ України до ЄС, 23% – проти, решта 24% – не визначилися або не брали б участі в голосуванні.

Якщо б ті, хто не визначився, як голосувати, взяли участь у голосуванні, то голоси розподілилися б так: за вступ до ЄС – 70%, проти – 30%.

Відповідаючи на запитання "Як ви вважаєте, за яким напрямом зовнішньої політики має йти Україна?", за приєднання до ЄС виступили 52% респондентів, за приєднання до Митного союзу – 14,6%. При цьому 21,3% не підтримали вступ ні до ЄС, ні до МС, а 12% опитаних вагалися з відповіддю.

Зазначимо, опитування проводилося з 4 до 14 грудня 2015 року та було опитано 2022 респондентів у 110 населених пунктах усіх областей України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.