Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка під Бескидським тунелем

Середа, 27 січня 2016, 19:05

Синютка дав землю дубневицьким БППістам для побудови сонячної електростанції

Олег Синютка під Бескидським тунелем

Розпорядженням голови Львівської ОДА Олега Синютки надано дозвіл на розробку проекту землеустрою ТзОВ "Ліг-Агро", яке належить представникам "Блоку Петра Порошенка".

Про це йдеться в розпорядженні №35/0/5-16 від 25 січня 2016 року, оприлюдненому на офіційному сайті ЛОДА. 

У документі йдеться, за ТзОВ "Ліг-Агро" затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 41,7 га для будівництва сонячної електростанції, розташованої за межами населеного пункту на території Залузької сільської ради Яворівського району.

Раніше ця ділянка була в користуванні ЯДГХП "Сірка". Тепер її надано "Ліг-Агро" в оренду на 49 років.

Зазначимо, що власниками "Ліг-Агро" є Роман Васьків та Ігор Пілка.

Торік начальник юридичного відділу корпорації "КРТ" (корпорація, що належить братам Дубневичам) Роман Васьків, став депутатом Львівської обласної ради від "Блоку Петра Порошенка" після складання депутатського мандата Олегом Синюткою. Минулого року на місцевих виборах Ігор Пілка балотувася у депутати Новороздільської міської ради від "Блоку Петра Порошенка". Під час президентства Віктора Януковича він був головою Миколаївської райдержадміністрації.

Нагадаємо, що цього місяця за розпорядженнями Олега Синютки було надано дозволи на розроблення проектів землеустрою на території Залузької сільської ради дніпропетровському ТзОВ "Топ-Колір" та колишньому "ударівцю" Сергію Ушаруку, який торік балотувався в депутати від "Блоку Петра Порошенка".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.