Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

махінації з лічильниками

lv.npu.gov.ua

Четвер, 28 січня 2016, 11:46

Директор львівської фірми через махінації з лічильником не платив за світло

махінації з лічильниками

Правоохоронці викрили у Львові директора підприємства, що заборгував «Львівобленерго» понад 200 тис грн. за махінації з лічильниками електроенергії.

Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, директор одного львівського підприємства здавав в оренду нежитлові приміщення на вул. Конюшинній, і при цьому встановив спеціальне обладнання в електрощитовій, аби втручатись у роботу лічильників.

Спеціалісти Укрчастотнагляну встановили, що поки обладнання працювало, лічильники зупинялись, і всі орендарі користувались електроенергією без обліку.

Відтак, за допомогою встановленого обладнання електроенергію розкрадали протягом трьох місяців. Внаслідок цього «Львівобленерго» зазнало збитків на суму понад 200 тисяч гривень.

Наразі встановлюється точний термін користування підприємством необлікованою електроенергією, а також остаточну суму завданих постачальнику збитків.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження, на директора підприємства чекає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.