Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський облавтодор

Четвер, 28 січня 2016, 13:54

Львівський облавтодор підпорядковуватиметься Синютці

Львівський облавтодор

"Львівський облавтодор" можуть передати у підпорядкування облдержадміністрації.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначила сьогодні, 28 січня, заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак, облавтодори можуть перейти під керівництво обласних державних адміністрацій, що дозволить ефективно здійснювати менеджмент на місцях.

"З відповідною пропозицією Львівська облдержадміністрація вже звернулась до уряду. На нашу думку, така структура, як облавтодор, повинна перейти у підпорядкування обласних державних адміністрацій, де здійснюватиметься управління на місцях, а не через Укравтодор, як це відбувається сьогодні. Це дозволить нам організувати при кожній райдержадміністрації відповідні управління, де голова РДА відповідатиме як за якісне виконання ремонтних робіт, так і за їх утримання та на території району", – зазначила Ірина Гримак.

За її словами, в області розпочалась оптимізація ДП "Львівський облавтодор", внаслідок якої суттєво зменшиться чисельність керівного апарату та збільшиться робітничий штат. Зокрема, скоротять кількість філій з 20 до 10.

"Сьогодні Облавтодор, по суті, є організацією, яка "проїдає" кошти. І у теперішніх умовах неможливо говорити про розвиток цього підприємства, ні про закупівлю нової техніки, ні про оновлення технічного складу", –наголосила Ірина Гримак.

Вже у найближчій перспективі кожен районний автодор зможе ефективно працювати, як окрема юридична структура.

 Нагадаємо, у листопаді 2015 року уряд прийняв рішення про реформування державного підприємства "Львівський облавтодор".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.