Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО

telegraf.in.ua

Четвер, 28 січня 2016, 14:12

Цього року ЗНО буде проведено з 12 навчальних предметів

ЗНО

Реєстрація на ЗНО почнеться 1 лютого та охоплюватиме 12 навчальних предметів.

Як повідомив сьогодні, 28 січня, під час брифінгу директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій, реєстрація на здачу зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році почнеться 1 лютого і триватиме до 4 березня. 

"Реєстрацію на проведення зовнішнього незалежного оцінювання ми плануємо розпочати, так як було попередньо оголошено, першого лютого. Того ж дня, починаючи із 12 години, буде надано доступ до реєстраційної форми на сайті", – пояснив Вадим Карандій.

Цього року для тестування обрано такі навчальні дисципліни: українська мова й лтіература (5 травня), математика (11 травня), історія України (13 травня), російська (3 червня), іспанська (6 червня), англійська (7 червня), німецька (8 червня), французька (9 червня) мови, білогія (10 червня), фізика (13 червня), географія (15 червня), хімія (17 червня).

Зазначимо, з 5 січня, до 30 січня  проходить реєстрація осіб для участі у пробному ЗНО, а Львівщина лідирує серед інших областей України за кількістю вступників, які набрали 400 балів під час ЗНО 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.