Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

встановлення камери спостереження

Четвер, 28 січня 2016, 17:00

У Львові встановлять 200 нових камер спостереження

встановлення камери спостереження

Задля забезпечення громадського порядку на базі Ситуативного центру цього року у Львові встановлять дві сотні нових камер спостереження.

Про це повідомив сьогодні на брифінгу директор ЛКП «Муніципальна дружина» Юрій Діль, передає кореспондент Варіантів.

«Протягом 2016 року у місті ми плануємо встановити дві сотні додаткових камер спостереження, які дають можливість якісного зближення. Завдяки ним ми стежитимемо за порядком на більшій частині міста», – розповів Юрій Діль.

Зараз у Львові за дотриманням громадського порядку стежать працівники Ситуативного центру за допомогою 94 камер спостереження. Доступ до зафіксованої ними інформації має поліція та СБУ. Таким чином кожна структура оперативно отримує важливі дані.

«За допомогою онлайн-системи спостереження ми можемо слідкувати за порядком на масових заходах, несанкціонованими заїздами в центр міста, оперативно ліквідовувати різні бійки та різного роду правопорушення», – зауважив Юрій Діль.

Отримавши інформацію про порушення громадського спокою, на місце події відразу виїжджають екіпажі поліції та «Муніципальної дружини» задля ліквідації проблеми.

Нагадаємо, на купівлю камер спостереження із міського бюджету виділять 15 мільйонів гривень.

Як раніше повідомляли Варіанти, 24 відеокамери у Львові працюють «на вітер».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.