Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

Четвер, 28 січня 2016, 17:50

На Львівщині змінять схему руху міжміських маршруток

маршрутки

Нова концепція пасажирських перевезень передбачатиме сполучення з усіма населеними пунктами області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив сьогодні, 28 січня, в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської ОДА Роман Кокотайло, цьогоріч на Львівщині напрацюють Концепцію розвитку пасажирського автомобільного транспорту.

До розробки документу, окрім фахівців Львівської ОДА та профільної комісії обласної ради, залучать науковців, експертів та громадськість.

"Ми напрацьовуємо нове бачення розвитку пасажирського транспорту в області. До цього процесу залучені як представники влади, так і експерти та громадськість. Серед основних завдань концепції буде забезпечення транспортного сполучення з усіма населеними пунктами регіону та врахування реальних потреб громад. Також у планах недопущення курсування маршрутів, які дублюють один одного", – наголосив Роман Кокотайло.

За його словами, проект такої концепції планують представити у травні цього року.

Нагадаємо, на сесії Львівської облради, яка відбулася 26 січня, перевізникам дозволили заїжджати до Львова: депутати вирішили не виновити кінцеві зупинки за межі міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.