Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Польща

unian.ua

П'ятниця, 29 січня 2016, 14:06

Польща готова прийняти українських мігрантів

Польща

Організація підприємців Польщі пропонує надати право на постійне проживання в країні понад одному мільйону українців.

Про це повідомляє Польське радіо.

Відтак, Асоціація підприємців і роботодавців Польщі для того, щоб зберегти темпи економічного зростання країни, пропонує надати право на постійне проживання в Польщі одному мільйонові іммігрантів.

Зокрема, йдеться про українців, білорусів та в’єтнамців, а загалом Польща повинна до 2050 року прийняти 5 мільйонів мігрантів.

Як наголосив голова Асоціації підприємців і роботодавців Цезар Казьмєрчак, Польща віддає перевагу українцям, за даними опитування, таку можливість підтримують аж 52% поляків.

За даними Асоціації підприємців і роботодавців Польщі, майже мільйон мігрантів з України принесе державному бюджетові Польщі прибутки у розмірі від 7 до 9 мільярдів злотих.

Нагадаємо, у листопаді 2015 року Польща надала 1 млн євро на допомогу африканським країнам, проте виступила проти подальшого механізму розподілу біженців з Сирії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.