Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будівництво атракціону

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 29 січня 2016, 15:02

З бюджету Львова виділили 300 тис гри на новий атракціон

будівництво атракціону

У Парку культури з’явиться новий атракціон, у якого вклали 300 тис грн бюджетних коштів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, у Парку культури почали монтувати основу для всесезонної гірки для тюбінгу – нового атракціону, який буде відкритий для відвідувачів цілий рік.

«Новим атракціоном стане перша у Львові всесезонна гірка для тюбінгу. Її довжина – 70 м. Гірка зі штучним покриттям буде розміщена на алеї, поруч з центральним входом у парк. Спеціально для Парку культури штучне покриття для гірки виготовили у Дніпропетровську. Всі охочі, незалежно від віку та погодних умов, зможуть відчути азарт швидкісного спуску з гірки на тюбах», – зазначили у адміністрації парку.

Львівська міська рада виділила комунальному підприємству 300 тис грн. і ці кошти адміністрація парку вирішила вкласти у новий атракціон.

Зазначимо, 30 грудня міськрада заборонила встановлення будь-яких видів атракціонної техніки на площі перед Оперним театром.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.