Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

біженці

bbc.com

П'ятниця, 29 січня 2016, 16:03

Німеччина закриє кордон для біженців з трьох африканських країн

біженці

Німеччина посилює правила прийому біженців: до списку безпечних країн Алжир, Марокко та Туніс.

Про це повідомляє Euronews.

У Німеччині керівна коаліція досягла компромісу щодо другого пакету законів у галузі міграційної політики. Зокрема, партії Німеччини домовились, зокрема, внести до списку так званих безпечних країн Алжир, Марокко та Туніс.

Відтепер більш суворими стануть правила розселення біженців. Для деяких категорій мігрантів збільшиться термін отримання права на воз‘єднання з членами родин.

"Ми вивчатимемо кожні окремі випадки, спираючись на країни походження мігрантів. Ми хочемо, аби ті, хто має перспективу тут залишитися, могли інтегруватися. А ті, хто такої перспективи не має, то повинен повернутися. Це – те, що ми намагаємося донести", – наголосила канцлер Німеччини Ангела Меркель.

28 січня міграційна служба країни  розпочала видачу біженцям посвідчень, в яких міститься детальна інформація про них. Усі дані зберігатимуться в спеціальній базі. Захід спрямований на перешкоджання тим мігрантам, які подорожують країнами Європи і просять там притулок під різними іменами.

Посилення правил прийому і розміщення біженців, а також умови їх утримання в Німеччині дедалі більше викликають розчарування у громадян Іраку. Потік тих, хто прагне повернутися додому, зростає. Починаючи з жовтня, 1400 осіб отримали спеціальні документи на повернення в посольстві Іраку в Німеччині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.