Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

комунальні підприємства

П'ятниця, 29 січня 2016, 18:03

На Львівщині через посадовця комунальне підприємство втратило майже півмільйона

комунальні підприємства

Внаслідок службового недбальства інженера одного з комунальних підприємств Новояворівська, було втрачено 460 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, інженер комунального підприємства Новояворівська не здійснила нарахування плати за скид понадлімітних обсягів промислових та стічних вод у системи каналізації населених пунктів, внаслідок чого комунальне підприємство зазнало збитків на суму понад 460 тис грн.

Як зазначають у поліції, що інженер з обліку не переконавшись, що реальні об’єми використаної абонентами води перевищують об’єми, вказані у договорах, складала щомісячні звіти для нарахування оплати абонентам за надані послуги. На основі цих звітів підприємство здійснювало розрахунок з абонентами, проте, нарахування за скид понадлімітних обсягів стічних вод у цих звітах не були вказані.

У результаті підприємство зазнало збитків на суму понад 460 тисяч гривень.

Наразі чиновниці оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст.367 (службова недбалість) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та штраф.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.