Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутки

Понеділок, 1 лютого 2016, 10:27

З 8 лютого на Львівщині пільговики платитимуть за проїзд у маршрутках

маршрутки

З 8 лютого і до початку квітня перевізники Львівщини не возитимуть пільговиків.

Про це повідомляє ЛОО ВГО "Всеукраїнська Асоціація Автомобільних Перевізників" на своїй сторінці у Фейсбуці.

У результаті проведеної обласної конференції представників трудових колективів автотранспортних підприємств, перевізники Львівщини вирішили в межах області із 8 лютого до 1 квітня возити безкоштовно лише учасників АТО та членів сімей загиблих бійців. 

А у квітні перевізники очікують від влади області та держави вирішення проблеми перевезення пільговиків, хоча наполягають, що пільговий проїзд як явище варто скасувати.

Зазначимо, Верховна Рада 24 грудня 2015 року проголосувала закон "Про Державний бюджет України на 2016 рік", який не передбачає коштів для відшкодування втрат від перевезення пільгових категорій громадян громадським транспортом.

"Трудові колективи автотранспортних підприємств Львівщини стурбовані невизначеністю органів центральної і місцевої влади щодо надання пільг окремим категоріям громадян регіону, їхнього обліку й фінансування. Угоди на пільгові перевезення з автотранспортними підприємствами відсутні, скільки возити пільговиків, хто за це платитиме – невідомо", – йдеться у повідомленні Асоціації перевізників.

Нагадаємо, ще 25 січня Львівська обласна асоціація інвалідів разом із Самбірським автотранспортним підприємством просила Львівську облраду посприяти у ситуації із пільговим проїздом окремих категорій Львівщини. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.