Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Понеділок, 1 лютого 2016, 11:37

Львівські «Кажани» двічі перемогли «Дніпро»

ВК «Барком-Кажани»

Львівські гравці ВК «Барком-Кажани» в рамках дев’ятого туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги змагалися з дніпропетровським «Дніпром».

Про це Варіантам повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Відтак, в обох поєдинках львівські волейболісти святкували перемогу. У першому матчі «Кажани» здолали свого суперника з рахунком 3:1 (26:24, 25:22, 22:25, 25:22). У другому – перемогли з аналогічним  результатом (25:18, 21:25, 25:20, 25:20).

За словами головного тренера ВК «Барком-Кажани» Яна Суха, матч з «Дніпром», був не просто пересічним  поєдинком чемпіонату – це була справжня волейбольна баталія.

«Сьогодні була хороша гра, адже наш суперник дуже впевнено діяв, як в обороні так і в атаці. Можливо на результат поєдинку трохи вплинув той факт, що цілий січень ми багато тренуємося, тому мої хлопці зараз дуже втомлені. Крім того не варто забувати, що тільки за цей місяць ми зіграли шість домашніх поєдинків і у всіх святкували перемоги, втративши лише одне очко», – зазначив Ян Сух.

Після перемоги над «Дніпром» львівська команда продовжує посідати другу сходинку у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 42 очки. Від лідера чемпіонату харківського «Локомотива», «Кажани» відстають на 11 очок, а харківську «Юракадемію» випереджають на 6 пунктів.

Зазначимо, наступні поєдинки львівські «Кажани» проведуть на виїзді. У десятому турі Суперліги, команда Яна Суха відправиться до Чернігова. Матчі з ВК «Буревісник-ШВСМ» відбудуться 5 та 6 лютого цього року.

Нагадаємо, змагання між ВК «Барком-Кажани» та ВК «Дніпро» проходило 29 та 30 січня у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.