Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ресторан "Прага"

kzd.com.ua

Понеділок, 1 лютого 2016, 11:56

Львівський ресторан "замінували" вп'яте за тиждень

ресторан "Прага"

Вихідними ресторан "Прага" двічі "заміновували", а за останній тиждень львівські правоохоронці п'ять разів шукали вибухівку у ресторані.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, 30 січня о 18:15 год від чергового управління Служби безпеки України у Львівській області надійшло повідомлення про замінування ресторану "Прага", який знаходиться на вул. Гнатюка, 8. У повідомленні йшлося про те, що вибух вцідбудеться о 18:45 год.

Правоохоронці разом із спеціалістами вибухово-технічного відділу львівської поліції провели обстеження ресторану та прилеглої території: вибухівки не виявили.

А у неділю, 31 січня, о 12:49 год знову надійшло повідомлення про вибухівку у ресторані "Прага". Із закладу було виведено на безпечну відстань 15 осіб, обстеживши будівлю та прилеглу територію поліції нічого не виявила.

Нагадаємо, вперше інформація про вибухівку у ресторані "Прага" з'явилася 27 січня. Тоді невідомі заміновували заклад аж двічі за день. Втретє – 28 січня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.