Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дах школи

ДСНС

Понеділок, 1 лютого 2016, 13:54

Через негоду в одній із шкіл Львівщини зірвало частину даху

дах школи

Внаслідок сильних поривів вітру без частини даху в області та у Львові залишилися школа, шиномантаж та житловий будинок.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області на своїй сторінці у Фейбуці.

Вчора, 31 січня, о 10:08 год надійшло повідомлення про те, що в селі Воля Старосамбірського району внаслідок ускладнення погодних умов було пошкоджено дах загальноосвітньої середньої школи.

Будівля школи є двоповерховою, розміром 60х18 м. 

Як повідомили надзвичайники, подія виникла ще 30 січня: через сильні пориви вітру було пошкоджено дах школи на площі 30 кв.м. Наразі пошкоджену ділянку даху школи накрили поліетиленовою плівкою.

Цього ж дня о 12:10 год у Львові на вул. Володимира Великого, 58 сильний вітер зірвав лист пластику, розміром 1,5х2 м, з піднавісу шиномонтажу. Внаслдок події було травмовано людину.

О 14:45 год у селі Пиняни на вул. Вишнева, 23 Самбірського району негола зірвала дах на площі 183 кв.м та пошкодила фронтон на площі 20 кв.м житлового будинку, критого металочерепицею. Власник помешкання самостійно розпочав роботи із відновлення покрівлі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.