Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсеній Яценюк

Вівторок, 2 лютого 2016, 10:34

Яценюк відзвітувався за 2015 рік

Арсеній Яценюк

Уряд опублікував звіт про результати своєї діяльності у минулому році.

Звіт Кабінету Міністрів України про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2015 році, який був поданий до Верховної Ради, опублікований на сайті уряду.

У ньому йдеться про формування нової армії, угоду з ЄС про безвізовий режим, компенсації та допомогу учасникам АТО, реформу держуправління тощо.

"Підбиваючи підсумки 2015 року, слід сказати, що завдання щодо відновлення макроекономічної стабільності та припинення падіння економіки Уряд виконав. І очікування бізнесу, населення та міжнародних кредиторів є об`єктивною оцінкою, яка це підтверджує. Так, за даними НБУ, у ІІІ та IV кварталах 2015 року індекс ділових очікувань підприємств перевищив значення у 100 %, чого не спостерігалося з ІІ кварталу 2014 року. У IV кварталі цей показник досягнув 104 % – максимуму за останні півтора року. Індекс споживчих настроїв продемонстрував зростання до 55,3 пункту у грудні 2015 року порівняно з 43,7 пункту в березні 2015 року", – йдеться у звіті уряду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.