Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 2 лютого 2016, 12:36

Від грипу загинуло п’ятеро львів’ян

Львів

Лабораторно доведено, що у Львові від грипу померло п’ятеро осіб.

Про це повідомив сьогодні начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

«Про смерть п’ятої людини стало відомо вчора ввечері. Решта четверо – пацієнти з групи ризику: одна особи з онкозахворюванням, цукровим діабетом та тривалим перебуванням на гормонотерапії», –  розповів Володимир Зуб.  

За його словами, всі потерпілі вчасно не звернулися по медичну допомогу. А один навіть тричі відмовлявся від госпіталізації, займаючись самолікуванням удома.

«За четвертим разом пацієнт нарешті прибув до лікарні, проте було вже запізно», – зауважив Володимир Зуб.

Тож медики закликають львів’ян не зволікати. Якщо впродовж двох днів від початку захворювання чи самолікування ви не відчуваєте полегшення, потрібно негайно лягати у стаціонарне відділення лікарні. І якщо ж лікар рекомендує госпіталізацію, в жодному випадку не відмовлятися.

Зазначимо, карантин у львівських школах, який запровадили 27 січня, триватиме до 5 лютого.

Нагадаємо, станом на 1 лютого на Львівщині зареєстровано 9 смертей від грипу. А перевищення епідпорогу в області становить 49,8%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.