Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

Вівторок, 2 лютого 2016, 15:49

Сім'ям загиблих у АТО спростили умови отримання пільг

учасники АТО

Верховна Рада прийняла закон про посилення соцзахисту членів сімей загиблих учасників АТО.

Сьогодні, 2 лютого, Верховна Рада ухвалила Закон №3150 "Про внесення зміни до статті 15 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" щодо посилення соціального захисту членів сімей загиблих".

За це рішення проголосували 253 народні депутати.

Відтак, на членів сімей осіб, які загинули під час участі у Революції Гідності, а також в АТО не поширюватиметься положення цього закону, відповідно до якого частина надається за умови, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу у порядку, визначену урядом.

Відтепер безоплатно одержати лікарські засоби, імунобіологічні препараті та вироби медичного призначення за рецептами лікарів, а також 50% знижку на квартплату сім'ї загиблих учасників АТО можуть без довідок про доходи.

Нагадаємо, уряд визначив порядок підтвердження статусу осіб, які беруть участь в АТО, для застосування пільги з оподаткування військовим збором.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.