Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

еveningkiev.com

Вівторок, 2 лютого 2016, 17:19

У січні розмір субсидії на Львівщині становив 1,7 тис грн

субсидії

359 тисяч сімей отримують житлову субсидію, середній розмір якої становить понад півтора тисячі гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на 2 лютого, в області одержують житлову субсидію 359 490 сімей. Додатково на опрацюванні перебуває ще 19 422 заяв та декларацій.

Як зазначив директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василь Мартиняк, упродовж тижня очікується збільшення кількості одержувачів субсидій до 365 тис сімей.

Середній розмір призначеної субсидії у січні цього року становить 1712 грн, а середньомісячний дохід на особу в домогосподарств, яким призначено субсидію – 1325 грн.

Найвищі показники призначення субсидій у Дрогобицькому районі (100%), Турківському районі (100%), у Моршині (99,7%), найменші – у Городоцькому районі (87,7%), Жидачівському районі (87,7%) та Самбірському районі (90%).

Як наголошував Мартиняк наприкінці жовтня, розмір субсидії на Львівщині для осіб, які користуються індивідуальним опаленням, за попередніми розрахунками, становитиме у середньому 1850 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.