Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівщина

Вівторок, 2 лютого 2016, 18:25

Львівщина посіла 8 місце в Україні з реалізації промпродукції

Львівщина

Серед областей України у 2015 році за обсягом реалізованої продукції Львівська область посіла 8 місце з результатом 21,2 тис.грн. на особу.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Відтак, минулого року підприємства області реалізували промислової продукції на 53,7 млрд.грн., що становить 3,6% від загальнодержавного обсягу.

Майже 72,7% у загальному обсязі займала продукція переробної промисловості. З видів діяльності переробної промисловості найбільше було реалізовано продукції підприємствами з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (17,1 млрд.грн.), з виготовлення виробів з деревини, паперу та поліграфічної діяльності (4,8 млрд.грн.), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (4,3 млрд.грн.) та машинобудування (4,1 млрд.грн.).

Підприємства з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря реалізували 21% усієї промислової продукції (11,3 млрд.грн.), підприємства добувної промисловості і розроблення кар’єрів – 5,0% (2,7 млрд.грн.), підприємства з водопостачання, каналізації, поводження з відходами – 1,3% (0,7 млрд.грн.).

Нагадаємо, станом на листопад 2015 року, найкращі показники із обсягу реалізованої продукції на Львівщині були зареєстровані у Кам'янка-Бузькому району, а найгірші – у Турківському.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.