Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

залізнична станція Славсько

Середа, 3 лютого 2016, 16:21

Львівська ОДА рекламуватиме Славське та Волосянку

залізнична станція Славсько

Влада Львівщини у смт. Славське та с. Волосянка розвиватиме туризм європейського рівня та здійснюватиме промоцію курортів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 2 лютого, на зустрічі підприємців Сколівського району з представниками влади області, перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський наголосив, що основна увага для розвитку туризму в області, зокрема у смт. Славське та с. Волосянка, буде зосереджена на промоції курортів.

За його словами, у лютому тут відбудеться промо-тур для журналістів з Латвії, а місцеві підприємці зможуть показати усю привабливість та можливості курортів Славська й Волосянки. Наразі розвиток стримують недостатньо якісне обслуговування, занедбана інфраструктура та відсутність цікавих програм для відпочивальників. 

"Якість послуг необхідно покращувати. Тому для охочих вдосконалити навички організовуватимемо начання. Сьогодні також є можливість реалізувати цікаві ідеї за кошти місцевих та міжнародних програм. Мінрегіонбуд України спільно з європейськими донорськими організаціями планує виділити 50 мільйонів євро для реалізації проектів бюджетної підтримки. І для співфінансування необхідно буде мати вже готові проекти", – заявив Ростислав Замлинський.

Також планують реалізувати програми з утилізації відходів та еко-акції з висаджування дерев та рзвиватимуть мережу туристичних шляхів, кемпінгових територій, гірських притулків та туристичної інфраструктури.

Нагадаємо, у травні 2015 року уряд прийняв програму розвитку доріг Карпатського єврорегіону, яка передбачає ремонт доріг Мукачеве – Львів, Татарів – Кам'янець-Подільський, Стрий – Мамалига, для стимулювання розвитку туризму у Карпатах. Наразі дорогу ремонтують у Турківському районі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.