Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крадіжка дизпалива

lv.npu.gov.ua

Середа, 3 лютого 2016, 17:50

На Львівщині з нафтопроводу викрали паливо на 1000 тис грн

крадіжка дизпалива

У Старосамбірському районі спіймали місцевих мешканців, які здійснили врізку до магістрального нафтопроводу та незаконно відкачували дизпаливо.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні вночі у Старосамбірському районі під час відкачування нафтопродуктів правоохоронці затримали трьох громадян, які здійснили врізку до магістрального нафтопроводу підприємства та незаконно продавали викрадене дизпаливо.

Як зазначили у поліції, зловмисниками виявилися колишній працівник охорони підприємства та місцеві мешканці, які працювали виключно вночі та проклали 10-ти метровий відвід до польової дороги, де і здійснювали забір дизпалива.

Окрім цього правоохоронці виявили вантажний автомобіль із вмонтованими у кузові 2 пластмасовими цистернами, які затримані вже встигли заповнити 5 тоннами пального. Попередня сума завданих збитків підприємству становить 100 тис грн.

Також у одного з учасників злочинної групи було виявлено та вилучено зброю.

Наразі проводяться заходи щодо встановлення місць зберігання викраденого дизпалива, місця придбання обладнання та мережа збуту викраденого дизпалива, а також інші учасники злочинної групи.

Проти зловмисників відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.292 (Пошкодження об'єктів магістральних або промислових нафто-, газо-, конденсатопроводів та нафтопродуктопроводів) Кримінального кодексу України. Їм загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5-ти років або позбавлення волі на строк від 3-х до 8-ми років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.