Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

реставрація

city-adm.lviv.ua

Середа, 3 лютого 2016, 18:16

GIZ завершить реконструкцію будівлі на вулиці Підвальній на початку літа

реставрація

Роботи з реставрації та реконструкції металу в будинку колишнього страхового товариства «Дністер» планують закінчити до червня 2016 року.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, згідно з інформацією координатора проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ, ремонтні роботи з реставрації та реконструкції металу в будинку колишнього страхового товариства «Дністер», що на вул. Руській, 20, планують закінчити до червня цього року.

«Практично завершено реставрацію брами на Підвальній, 7, а також металевих решіток в області цокольного поверху зі сторони «Арсеналу» до вул. Підвальної. Дуже багато ще роботи з металевими решітками на даху, а також потрібно відновити 4 балкони. На балконах, що зі сторони «Арсеналу», роботи почались ще восени і продовжать їх, як потепліє, взимку ж відновлювали плиту, консолі та опорні стовпці», – зазначили у GIZ.

Нагадаємо, починаючи з 2010 року, українсько-німецький проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» в тісній співпраці з Львівською міською радою втілює програму реставрації історичних вікон та вхідних дверей в старій частині міста Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.