Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

міст

Четвер, 4 лютого 2016, 11:15

На вулиці Головатого у Львові збудують пішохідний міст за 4 мільйони

міст

У бюджеті розвитку Львова на 2016 рік передбачено понад 200 млн грн на реконструкцію доріг міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, на капітальний ремонт доріг у цьому році передбачається виділити з бюджету розвитку Львова понад 200 млн.грн.

За ці кошти заплановано провести аварійно-відновлювальні роботи на вул. Городоцькій за 30 млн грн та збудувати пішохідний міст на вул. Головатого-Сулими. На ці роботи у бюджеті передбачено 4 млн грн.

Також планується відремонтувати вул. Київську, вул. Русових, вул. Котляревського, вул. Нечуй-Левицького, вул. Садову, вул. Земновідську, вул. Богданівську, вул. Пулюя-Трускавецьку. Передбачено кошти і на закінчення робіт на вул. Мечникова, пр. Червоної Калини, вул. Сихівській.

Крім того, кошти на ремонти доріг також передбачені для кожної районної адміністрації міста.

Нагадаємо, бюджет розвитку 2016 року прийнято на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради. Зараз триває його обговорення з різними середовищами. Відтак, проект бюджету розвитку буде винесено на розгляд сесії міської ради. 

Нагадаємо, 1 лютого, на засіданні виконкому Львівської міськради був затверджений бюджет розвитку Львова на 2016 рік. У ньому також передбачено 20 млн грн на усунення смороду у місті, понад 46,5 млн грн для реставрації архітектурних пам'яток у центрі міста, 33,3 млн грн на капітальний ремонт доріг та тротуарів у Галицькому районі міста, а 17 млн грн –  на ремонти в парках міста.

Згідно з ним, більшу частину коштів передбачено на реалізацію серії культурних заходів у зв’язку з отриманням статусу «місто літератури ЮНЕСКО».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.