Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

АТО

Четвер, 4 лютого 2016, 11:38

Корупція у Міноборони: звільнили 80 працівників

АТО

Міноборони звільнило близько 80 своїх співробітників за підозрою в корупції в 2015 році.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив військовослужбовець, працівник проектного офісу реформ Міноборони Максим Колесніков, з Міністерства оборони України було звільнено близько 80 осіб за підозрою в корупції у минуломуу році.

Зокрема, за словами, Максима Колеснікова, роботи позбавили також керівників департаментів саме економічного спрямування.

"Минулого року, 2015-го, був звільнений за підозру в корупції приблизно 80 осіб. І були змінені керівники кількох департаментів, саме економічного напряму, які відповідають за те, як використовуються кошти", –наголосив Максим Колесніков.

Проте у Міноборони та в армії продовжує існувати потужна корупція.

"Корупція існує. І наше завдання – це зменшити. По-перше, звичайно, це електронні закупівлі, які впроваджені. Ми намагаємося хоч якось відкрити громадськості, хто і що купує, за якою ціною і як це потім поставляється. Це електронний документообіг і електронний облік", – підкреслив Максим Колесніков.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.