Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

театр ім Леся Курбаса

lviv.afisha-city.com.ua

Четвер, 4 лютого 2016, 11:44

Театр Леся Курбаса у Львові відремонтують за два мільйони

театр ім Леся Курбаса

Цього року мерія планує провести капітальний ремонт приміщень театру імені Леся Курбаса: на це з бюджету розвитку Львова виділено 2,5 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, близько 2 млн 500 тис грн. закладено для капітального ремонту приміщень Львівського академічного театру імені Леся Курбаса, що на вул. Леся Курбаса, 3, а загалом на культуру передбачено 33 млн 071 тис грн, які будуть розподілені між театрами, бібліотеками, музеями, філармонією, палацами і будинками культури, а також школами естетичного виховання дітей Львова.

Також приблизно 1 млн 150 тис грн передбачено на капітальний ремонт даху Львівського драматичного театру імені Лесі Українки на вул. Городоцькій, 36, ще 900 тис грн – на капітальний ремонт Першого українського театру для дітей та юнацтва, який знаходиться на вул. Академіка А. Гнатюка, 11.

За 250 тис грн виготовлять проектно-кошторисну документацію на заміну системи опалення адміністративної частини приміщень Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки на вул. Городоцькій, 36.

Окрім цього, пропонують виділити 500 тис грн для придбання обладнання та реквізиту для театрів.

Для шкіл естетичного виховання дітей міста передбачено близько 2 млн 500 тис грн, які розподілять між капітальними ремонтами, придбанням музичних інструментів та придбанням оргтехніки, меблів та обладнання.

Нагадаємо, 1 лютого, на засіданні виконкому Львівської міськради був затверджений бюджет розвитку Львова на 2016 рік. У ньому також передбачено 20 млн грн на усунення смороду у місті, понад 46,5 млн грн для реставрації архітектурних пам'яток у центрі міста, 33,3 млн грн на капітальний ремонт доріг та тротуарів у Галицькому районі міста, а 17 млн грн –  на ремонти в парках міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.