Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівелектротранс

Четвер, 4 лютого 2016, 13:36

Львів отримав чотири нові тролейбуси та електробус

Львівелектротранс

Львівські депутати проголосували за внесення до статутного капіталу "Львівелектротрансу" електробуса та чотирьох тролейбусів.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської міської ради.

Сьогодні, 4 лютого, на сесії Львівської міськради, депутати внесли до статутного фонду міського комунального підприємства "Львівелектротранс" електробуса та чотирьох тролейбусів. Це рішення підтримав 51 львівський обранець.

Зазначимо, департамент житлового господарства міськради та ТзОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс" раніше уклали договір про закупівлю цього транспорту. Кошти були виділені із бюджету міста.

Відтак, місто отримало електробус Е19, вартістю 8 997 000 грн, три тролейбуса Т19 за 1 015 098 000 грн та тролейбус Т19, вартістю 1 014 998 000 грн.

Нагадаємо, у грудні міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що у 2016 році за кошти бюджету міста придбають 60 сучасних великогабаритних автобусів, а нові тролейбуси курсуватимуть містом вже у лютому.

У 2016 році місто також має отримати 7 нових трамваїв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.