Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

програма туристичної галузі Львова

Четвер, 4 лютого 2016, 14:17

Львівська мерія займатиметься рекламуванням міста

програма туристичної галузі Львова

Львівські депутати затвердили програму розвитку програми туристичної галузі Львова на 2016-2022 рр.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської міської ради.

Сьогодні, 4 лютого, на сесії Львівської міськради, депутати прийняли програму розвитку туристичної галузі міста на 2016-2022 роки. За це рішення проголосувало 53 депутатів.

Основними завданнями, визначеними у програмі, є підвищення фахового рівня працівників сфери гостинності міста, забезпечення сучасної навігації туриста, посилення туристичного бренду міста, організація та проведення туристично привабливих заходів.

Фінансуватиметься програма з бюджету Львова.

Зазначимо, за підрахунками, проведеними на основі маркетингових досліджень та соціологічних опитувань, у минулому році Львів відвідало близько 2 млн туристів, в основному від 26 до 35 років.

Понад 70% з них, – це туристи з інших українських міст, у той час як іноземні туристи приїжджають з таких країн, як Польща, Німеччина, Білорусь, США, Канада, Великобританія, Франція, Італія, Австрія, Туреччина, Нідерланди. 

Індекс туристичної привабливості Львова станом на вересень 2015 року становив 4,72 за 5-ти бальною шкалою, а сума туристичного збору, яка надійшла до міського бюджету у 2015 році становила 2586,4 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.